Just nu på NRJ

Fler spelningar

Låten No Promises av Cheat Codes spelades för mer än 6 år sedan. Radiokanalen har spelat total 702 667 låtar sedan 2011-04-20. Vi har skapat en Spotifyspellista för NRJ som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från NRJ

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från NRJ direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 702 667 spelade låtarna från NRJ sedan 2011-04-20. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på NRJ i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från NRJ och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från NRJ direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

No promises the remixes 5999ed059d85e
Spelades för mer än 6 år sedan
Populära kanaler