Vinyl

112 290 spelningar på radio sedan 2016-05-20

Just nu på Vinyl

Fler spelningar

Låten Here Comes The Rain Again av Eurythmics spelas just nu på Vinyl. Radiokanalen har spelat total 112 290 låtar sedan 2016-05-20. Vi har skapat en Spotifyspellista för Vinyl som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från Vinyl

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från Vinyl direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 112 290 spelade låtarna från Vinyl sedan 2016-05-20. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på Vinyl i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från Vinyl och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från Vinyl direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.