Guldkanalen

562 003 spelningar på radio sedan 2012-06-18

Just nu på Guldkanalen

Fler spelningar

Låten The Way You Make Me Feel av Michael Jackson spelas just nu på Guldkanalen. Radiokanalen har spelat total 562 003 låtar sedan 2012-06-18. Vi har skapat en Spotifyspellista för Guldkanalen som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från Guldkanalen

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från Guldkanalen direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 562 003 spelade låtarna från Guldkanalen sedan 2012-06-18. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på Guldkanalen i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från Guldkanalen och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från Guldkanalen direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.