Guldkanalen

614 737 spelningar på radio sedan 2012-06-18

Just nu på Guldkanalen

Fler spelningar

Låten Meant To Be av Bebe Rexha Florida Georgia Line spelades för mer än 5 år sedan. Radiokanalen har spelat total 614 737 låtar sedan 2012-06-18. Vi har skapat en Spotifyspellista för Guldkanalen som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från Guldkanalen

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från Guldkanalen direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 614 737 spelade låtarna från Guldkanalen sedan 2012-06-18. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på Guldkanalen i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från Guldkanalen och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från Guldkanalen direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

No cover
Spelades för mer än 5 år sedan
Populära kanaler