P2 Världen

666 089 spelningar på radio sedan 2012-06-12

Just nu på P2 Världen

Fler spelningar

Låten Reynardine av Fairport Convention spelades för 6 minuter sedan. Radiokanalen har spelat total 666 089 låtar sedan 2012-06-12. Vi har skapat en Spotifyspellista för P2 Världen som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från P2 Världen

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från P2 Världen direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 666 089 spelade låtarna från P2 Världen sedan 2012-06-12. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på P2 Världen i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från P2 Världen och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från P2 Världen direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.