Sisuradio

81 146 spelningar på radio sedan 2011-12-06

Just nu på Sisuradio

Fler spelningar

Låten Rumpu av Pressan Pomo, Janne Louhivuori spelades för ungefär 10 år sedan. Radiokanalen har spelat total 81 146 låtar sedan 2011-12-06. Vi har skapat en Spotifyspellista för Sisuradio som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från Sisuradio

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från Sisuradio direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 81 146 spelade låtarna från Sisuradio sedan 2011-12-06. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på Sisuradio i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från Sisuradio och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från Sisuradio direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

No cover
Spelades för ungefär 10 år sedan
Populära kanaler