Magic UK

55 299 spelningar på radio sedan 2016-02-03

Just nu på Magic UK

Fler spelningar

Låten Holiday av Madonna spelades för nästan 5 år sedan. Radiokanalen har spelat total 55 299 låtar sedan 2016-02-03. Vi har skapat en Spotifyspellista för Magic UK som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från Magic UK

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från Magic UK direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 55 299 spelade låtarna från Magic UK sedan 2016-02-03. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på Magic UK i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från Magic UK och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från Magic UK direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

Music 526e6dbae98b9
Spelades för nästan 5 år sedan
Populära kanaler