Just nu på P1

Fler spelningar

Låten Crane Bird Version 1 av Digiffects Sound Effects Library spelades för ungefär 6 år sedan. Radiokanalen har spelat total 26 859 låtar sedan 2011-04-24. Vi har skapat en Spotifyspellista för P1 som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från P1

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från P1 direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 26 859 spelade låtarna från P1 sedan 2011-04-24. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på P1 i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från P1 och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från P1 direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.