Just nu på P2

Fler spelningar

Låten Iv. Wanderlied: Presto av Fanny Mendelssohn Hensel spelades för mer än 5 år sedan. Radiokanalen har spelat total 157 102 låtar sedan 2011-04-20. Vi har skapat en Spotifyspellista för P2 som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från P2

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från P2 direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 157 102 spelade låtarna från P2 sedan 2011-04-20. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på P2 i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från P2 och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från P2 direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.