Radio Roslagen

125 854 spelningar på radio sedan 2015-05-04

Just nu på Radio Roslagen

Fler spelningar

Låten För Kärlekens Skull av Ted Gärdestad spelas just nu på Radio Roslagen. Radiokanalen har spelat total 125 854 låtar sedan 2015-05-04. Vi har skapat en Spotifyspellista för Radio Roslagen som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från Radio Roslagen

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från Radio Roslagen direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 125 854 spelade låtarna från Radio Roslagen sedan 2015-05-04. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på Radio Roslagen i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från Radio Roslagen och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från Radio Roslagen direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.