P4 Jämtland

139 131 spelningar på radio sedan 2011-04-20

Just nu på P4 Jämtland

Fler spelningar

Låten Leva Livet av Lill Babs spelades för 7 minuter sedan. Radiokanalen har spelat total 139 131 låtar sedan 2011-04-20. Vi har skapat en Spotifyspellista för P4 Jämtland som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från P4 Jämtland

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från P4 Jämtland direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 139 131 spelade låtarna från P4 Jämtland sedan 2011-04-20. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på P4 Jämtland i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från P4 Jämtland och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från P4 Jämtland direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

No cover
Spelades för 4 minuter sedan
Populära kanaler