Svenska Favoriter

436 723 spelningar på radio sedan 2014-11-27

Just nu på Svenska Favoriter

Fler spelningar

Låten Om Du Lämnade Mig Nu av Lars Winnerbäck spelades för ungefär 6 år sedan. Radiokanalen har spelat total 436 723 låtar sedan 2014-11-27. Vi har skapat en Spotifyspellista för Svenska Favoriter som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från Svenska Favoriter

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från Svenska Favoriter direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 436 723 spelade låtarna från Svenska Favoriter sedan 2014-11-27. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på Svenska Favoriter i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från Svenska Favoriter och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från Svenska Favoriter direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

No cover
Spelades för ungefär 6 år sedan
Populära kanaler