Bandit metal

326 520 spelningar på radio sedan 2014-11-27

Just nu på Bandit metal

Fler spelningar

Låten Distortion Sleep av Soilwork spelades för 17 dagar sedan. Radiokanalen har spelat total 326 520 låtar sedan 2014-11-27. Vi har skapat en Spotifyspellista för Bandit metal som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från Bandit metal

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från Bandit metal direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 326 520 spelade låtarna från Bandit metal sedan 2014-11-27. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på Bandit metal i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från Bandit metal och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från Bandit metal direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

The chainheart machine 5087942a0fbc8
Spelades för 17 dagar sedan
Populära kanaler