Soul classics

372 111 spelningar på radio sedan 2014-11-27

Just nu på Soul classics

Fler spelningar

Låten Give Me The Night av Randy Crawford spelades för en månad sedan. Radiokanalen har spelat total 372 111 låtar sedan 2014-11-27. Vi har skapat en Spotifyspellista för Soul classics som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från Soul classics

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från Soul classics direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 372 111 spelade låtarna från Soul classics sedan 2014-11-27. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på Soul classics i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från Soul classics och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från Soul classics direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

Play mode 51bb36cc3eadc
Spelades för en månad sedan
Populära kanaler