Classic Soul

4 518 spelningar på radio sedan 2014-05-30

Just nu på Classic Soul

Fler spelningar

Låten Nightshift av The Commodores spelades för ungefär 6 år sedan. Radiokanalen har spelat total 4 518 låtar sedan 2014-05-30. Vi har skapat en Spotifyspellista för Classic Soul som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från Classic Soul

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från Classic Soul direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 4 518 spelade låtarna från Classic Soul sedan 2014-05-30. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på Classic Soul i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från Classic Soul och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från Classic Soul direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

No cover
Spelades för ungefär 6 år sedan
Populära kanaler