NRK P1 Troms

275 690 spelningar på radio sedan 2014-04-17

Just nu på NRK P1 Troms

Fler spelningar

Låten Lisa Nilsson av Den Här Gången spelades för en timme sedan. Radiokanalen har spelat total 275 690 låtar sedan 2014-04-17. Vi har skapat en Spotifyspellista för NRK P1 Troms som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från NRK P1 Troms

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från NRK P1 Troms direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 275 690 spelade låtarna från NRK P1 Troms sedan 2014-04-17. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på NRK P1 Troms i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från NRK P1 Troms och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från NRK P1 Troms direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

No cover
Spelades för en timme sedan
Populära kanaler