Gullkanalen

450 934 spelningar på radio sedan 2014-03-05

Just nu på Gullkanalen

Fler spelningar

Låten Save The Best For Last av Vanessa Williams spelades för nästan 6 år sedan. Radiokanalen har spelat total 450 934 låtar sedan 2014-03-05. Vi har skapat en Spotifyspellista för Gullkanalen som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från Gullkanalen

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från Gullkanalen direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 450 934 spelade låtarna från Gullkanalen sedan 2014-03-05. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på Gullkanalen i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från Gullkanalen och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från Gullkanalen direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

Greatest hits the first ten years 5003193ab2e82
Spelades för nästan 6 år sedan
Populära kanaler