Just nu på P4 Stockholm

Fler spelningar

Låten Unchain My Heart av Joe Cocker spelades för en månad sedan. Radiokanalen har spelat total 122 454 låtar sedan 2011-04-20. Vi har skapat en Spotifyspellista för P4 Stockholm som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från P4

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från P4 direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 122 454 spelade låtarna från P4 sedan 2011-04-20. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på P4 i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från P4 och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från P4 direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

The best of joe cocker 4de27a7b51dfe
Spelades för en månad sedan
Populära kanaler