Julradio

34 864 spelningar på radio sedan 2013-12-04

Just nu på Julradio

Fler spelningar

Låten Fra Mig Til Dig av Peter Sommer spelades för ungefär 5 år sedan. Radiokanalen har spelat total 34 864 låtar sedan 2013-12-04. Vi har skapat en Spotifyspellista för Julradio som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från Julradio

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från Julradio direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 34 864 spelade låtarna från Julradio sedan 2013-12-04. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på Julradio i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från Julradio och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från Julradio direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

No cover
Spelades för ungefär 5 år sedan
Populära kanaler