NRK Sport

139 spelningar på radio sedan 2013-07-06

Just nu på NRK Sport

Fler spelningar

Låten Før Guidene Setter Ut På Tur av Sommertoget, Syns Kari Det Er På Sin Plass Med En Skikkelig Norsk Kick Off Fest. spelades för ungefär 2 timmar sedan. Radiokanalen har spelat total 139 låtar sedan 2013-07-06. Vi har skapat en Spotifyspellista för NRK Sport som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från NRK Sport

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från NRK Sport direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 139 spelade låtarna från NRK Sport sedan 2013-07-06. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på NRK Sport i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från NRK Sport och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från NRK Sport direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

No cover
Spelades för ungefär 2 timmar sedan
Populära kanaler