NRK Super

143 295 spelningar på radio sedan 2013-06-17

Just nu på NRK Super

Fler spelningar

Låten Neste: Opp Og Nedturer av Take That spelades för en månad sedan. Radiokanalen har spelat total 143 295 låtar sedan 2013-06-17. Vi har skapat en Spotifyspellista för NRK Super som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från NRK Super

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från NRK Super direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 143 295 spelade låtarna från NRK Super sedan 2013-06-17. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på NRK Super i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från NRK Super och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från NRK Super direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

Greatest hits 56470cb34a2c2
Spelades för en månad sedan
Populära kanaler