P4 Västernorrland

168 117 spelningar på radio sedan 2011-04-20

Just nu på P4 Västernorrland

Fler spelningar

Låten Wolves av Selena Gomez spelades för mer än ett år sedan. Radiokanalen har spelat total 168 117 låtar sedan 2011-04-20. Vi har skapat en Spotifyspellista för P4 Västernorrland som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från P4 Västernorrland

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från P4 Västernorrland direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 168 117 spelade låtarna från P4 Västernorrland sedan 2011-04-20. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på P4 Västernorrland i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från P4 Västernorrland och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från P4 Västernorrland direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

The heart wants what it wants 5751cd3383b8c
Spelades för mer än ett år sedan
Populära kanaler