NRK P2

93 111 spelningar på radio sedan 2013-06-17

Just nu på NRK P2

Fler spelningar

Låten Dagsnytt av Værmelding. spelades för ungefär 6 år sedan. Radiokanalen har spelat total 93 111 låtar sedan 2013-06-17. Vi har skapat en Spotifyspellista för NRK P2 som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från NRK P2

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från NRK P2 direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 93 111 spelade låtarna från NRK P2 sedan 2013-06-17. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på NRK P2 i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från NRK P2 och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från NRK P2 direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

No cover
Spelades för ungefär 6 år sedan
Populära kanaler