NRK Folkemusikk

217 308 spelningar på radio sedan 2013-06-17

Just nu på NRK Folkemusikk

Fler spelningar

Låten Folkemusikktimen. Hulbækmo Jacobsen av Familieorkester På Snei, Og Plateslepp Med Jens Nyplass. Programleder: Guri Skeie. spelades för en dag sedan. Radiokanalen har spelat total 217 308 låtar sedan 2013-06-17. Vi har skapat en Spotifyspellista för NRK Folkemusikk som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från NRK Folkemusikk

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från NRK Folkemusikk direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 217 308 spelade låtarna från NRK Folkemusikk sedan 2013-06-17. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på NRK Folkemusikk i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från NRK Folkemusikk och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från NRK Folkemusikk direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

Populära kanaler