Just nu på WDR5

Fler spelningar

Låten Yoruba Road av Boozoo Bajou spelades för mer än 5 år sedan. Radiokanalen har spelat total 28 059 låtar sedan 2013-04-29. Vi har skapat en Spotifyspellista för WDR5 som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från WDR5

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från WDR5 direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 28 059 spelade låtarna från WDR5 sedan 2013-04-29. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på WDR5 i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från WDR5 och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från WDR5 direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

Satta 531869eeef663
Spelades för mer än 5 år sedan
Populära kanaler