Just nu på WDR4

Fler spelningar

Låten I Have A Dream av Abba spelades för mer än 8 år sedan. Radiokanalen har spelat total 189 610 låtar sedan 2013-04-29. Vi har skapat en Spotifyspellista för WDR4 som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från WDR4

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från WDR4 direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 189 610 spelade låtarna från WDR4 sedan 2013-04-29. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på WDR4 i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från WDR4 och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från WDR4 direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

The album 51a2b1f7c834c
Spelades för mer än 8 år sedan
Populära kanaler