Just nu på WDR2

Fler spelningar

Låten Lass Die Liebe Regieren av Madsen spelades för nästan 6 år sedan. Radiokanalen har spelat total 251 870 låtar sedan 2013-04-27. Vi har skapat en Spotifyspellista för WDR2 som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från WDR2

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från WDR2 direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 251 870 spelade låtarna från WDR2 sedan 2013-04-27. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på WDR2 i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från WDR2 och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från WDR2 direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.

Senaste spelad

Goodbye logik 562cebba46967
Spelades för nästan 6 år sedan
Populära kanaler