P4 Halland

158 859 spelningar på radio sedan 2011-04-20

Just nu på P4 Halland

Fler spelningar

Låten Allting Som Vi Sa av Ida Redig spelas just nu på P4 Halland. Radiokanalen har spelat total 158 859 låtar sedan 2011-04-20. Vi har skapat en Spotifyspellista för P4 Halland som uppdateras så fort en ny låt spelas på radiokanalen. klicka här för att komma till spellistan.

Senaste spelade låtarna från P4 Halland

Visa alla spelningar

Här finner du de 10 senaste spelade låtarna från P4 Halland direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Vill du bläddra igenom tidigare låtar så har vi sparat ner de senaste 158 859 spelade låtarna från P4 Halland sedan 2011-04-20. Klicka här för att komma till den kompletta spellistan eller via länken ovan. Vill du hellre lyssna på P4 Halland i Spotify så finns här en Spotifyspellista som uppdateras varje minut, direkt i Spotify.


Topplistor

Fler topplistor

Här har vi samlat de mest spelade låtarna från P4 Halland och direktlänkat dom till Spotify. Spellistorna uppdateras automatiskt varje dygn med de senaste låtarna.

Mest spelade låtar denna månaden

Öppna i Spotify

Här finner du de mest spelade låtar denna månaden från P4 Halland direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP. Spellistan för radiokanalerna uppdateras automatiskt varje dygn och finns tillgängligt direkt i Spotify via länken ovan.