Visste du att ...

... Baby, Du Har Det av Moonjam är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 18 gånger sedan 2013-01-21, tillhör albumet 1991 och spelas i snitt med 5 månaders mellanrum.

Spela musikvideon Baby, Du Har Det av Moonjam

Kolla på videon från Moonjam med låten Baby, Du Har Det direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren 80s, Dansk och Pop. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Moonjam .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Baby, Du Har Det av Moonjam spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 18 spelningar sedan 2013-01-21 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Baby, Du Har Det av Moonjam så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Moonjam

Visa alla låtar av artisten

Moonjam har 21 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2013-01-17. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar Baby, Du Har Det av Moonjam så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på Baby, Du Har Det av Moonjam. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

Moonjam
Bag De Blå Bjerge
Moonjam
Belisa
Sneakers
Sui Sui
Hanne Boel
Starting All Ov...
Hanne Boel
Light In Your H...
Låtinformation

  • Speltid: 04:01
  • Artist: Moonjam
  • Antal spelningar: 18
  • Första spelningen: 2013-01-21
  • Genrer: 80s, Dansk
  • Album: 1991
Spela

Sök bland alla våra låtar