Visste du att ...

... En Som Dig av Back To Back är den 100+ mest spelade låten på radio och den #30 mest spelade låten inom genren dansk . Låten har spelats totalt 1 895 gånger sedan 2013-01-17, tillhör albumet Back Again och spelas i snitt med en dags mellanrum.

Spela musikvideon En Som Dig av Back To Back

Kolla på videon från Back To Back med låten En Som Dig direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Dansk. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Back To Back .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som En Som Dig av Back To Back spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 1 895 spelningar sedan 2013-01-17 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar En Som Dig av Back To Back så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Back To Back

Visa alla låtar av artisten

Back To Back har 11 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2013-01-15. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar En Som Dig av Back To Back så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på En Som Dig av Back To Back. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

Vikingarna
Till Mitt Eget ...
Lukas Graham
Drunk In The Mo...
Lars H.U.G.
Natsværmer
Sanne Salomonsen
Hvis Du Forstod
Låtinformation

  • Speltid: 04:03
  • Artist: Back To Back
  • Antal spelningar: 1 895
  • Första spelningen: 2013-01-17
  • Genrer: Dansk
  • Album: Back Again
Sök bland alla våra låtar