Visste du att ...

... Det Jeg Har Gitt Fra Meg av Maria Arredondo är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 639 gånger sedan 2013-06-18, tillhör så vitt vi vet inte ett album och spelas i snitt med 3 dagars mellanrum.

Spela musikvideon Det Jeg Har Gitt Fra Meg av Maria Arredondo

Kolla på videon från Maria Arredondo med låten Det Jeg Har Gitt Fra Meg direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Norge, Norwegian och Norway. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Maria Arredondo .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Det Jeg Har Gitt Fra Meg av Maria Arredondo spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 639 spelningar sedan 2013-06-18 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Det Jeg Har Gitt Fra Meg av Maria Arredondo så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Maria Arredondo

Visa alla låtar av artisten

Maria Arredondo har 55 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.

Låtinformation

Spela

Sök bland alla våra låtar