Det Som HÄnder I GÖteborg av Petra Marklund

Det som händer i Göteborg (Stannar i Göteborg)
Det Som HÄnder I GÖteborg av Petra Marklund

Visste du att ...

... Det Som HÄnder I GÖteborg av Petra Marklund är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 2 102 gånger sedan 2015-05-08, tillhör albumet Det som händer i Göteborg (Stannar i Göteborg) och spelas i snitt med en dags mellanrum.

Spela musikvideon Det Som HÄnder I GÖteborg av Petra Marklund

Kolla på videon från Petra Marklund med låten Det Som HÄnder I GÖteborg direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren N/A. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Petra Marklund .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Det Som HÄnder I GÖteborg av Petra Marklund spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 2 102 spelningar sedan 2015-05-08 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Det Som HÄnder I GÖteborg av Petra Marklund så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Petra Marklund

Visa alla låtar av artisten

Petra Marklund har 41 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.

Låtinformation

  • Speltid: 03:31
  • Artist: Petra Marklund
  • Antal spelningar: 2 102
  • Första spelningen: 2015-05-08
  • Genrer: N/A
  • Album: Det som händer i Göteborg (Stannar i Göteborg)
Spela

Sök bland alla våra låtar