Visste du att ...

... Natta Vi Har av Helene Bøksle är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 1 112 gånger sedan 2012-12-05, tillhör albumet Elverhøy och spelas i snitt med 2 dagars mellanrum.

Spela musikvideon Natta Vi Har av Helene Bøksle

Kolla på videon från Helene Bøksle med låten Natta Vi Har direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Celtic, Norwegian och Ballad. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Helene Bøksle .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Natta Vi Har av Helene Bøksle spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 1 112 spelningar sedan 2012-12-05 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Natta Vi Har av Helene Bøksle så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Helene Bøksle

Visa alla låtar av artisten

Helene Bøksle har 105 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar Natta Vi Har av Helene Bøksle så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på Natta Vi Har av Helene Bøksle. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

Lene Marlin
Sitting Down Here
Donkeyboy
Ambitions
The Pogues
Fairytale Of Ne...
Donkeyboy
Crazy Something...
Adelén
Bombo
Låtinformation

Sök bland alla våra låtar