(Jag Todde Inte Att ) Du Fanns av Magnus Carlson

(Jag Todde Inte Att ) Du Fanns av Magnus Carlson

Ett kungarike för en kram

Visste du att ...

... (Jag Todde Inte Att ) Du Fanns av Magnus Carlson är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 5 gånger sedan 2013-06-22, tillhör albumet Ett kungarike för en kram och spelas i snitt med mer än ett års mellanrum.

Spela musikvideon (Jag Todde Inte Att ) Du Fanns av Magnus Carlson

Kolla på videon från Magnus Carlson med låten (Jag Todde Inte Att ) Du Fanns direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren N/A. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Magnus Carlson .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 4 senaste kanalerna som (Jag Todde Inte Att ) Du Fanns av Magnus Carlson spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 5 spelningar sedan 2013-06-22 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar (Jag Todde Inte Att ) Du Fanns av Magnus Carlson så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Magnus Carlson

Visa alla låtar av artisten

Magnus Carlson har 41 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.

Låtinformation

  • Speltid: 03:20
  • Artist: Magnus Carlson
  • Antal spelningar: 5
  • Första spelningen: 2013-06-22
  • Genrer: N/A
  • Album: Ett kungarike för en kram
Spela

Sök bland alla våra låtar