Visste du att ...

... Som En Vind av Edin Ådahl är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 2 679 gånger sedan 2012-12-05, tillhör albumet Min Angel och spelas i snitt med en dags mellanrum.

Spela musikvideon Som En Vind av Edin Ådahl

Kolla på videon från Edin Ådahl med låten Som En Vind direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Swedish, Eurosong och Pop. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Edin Ådahl .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Som En Vind av Edin Ådahl spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 2 679 spelningar sedan 2012-12-05 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Som En Vind av Edin Ådahl så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Edin Ådahl

Visa alla låtar av artisten

Edin Ådahl har 30 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar Som En Vind av Edin Ådahl så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på Som En Vind av Edin Ådahl. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

Finn Kalvik
Aldri I Livet
Lulu
Boom Bang A Bang
Christer Björkman
I Morgon Är En ...
Family Four
Vita Vidder
Liam Reilly
Somewhere In Eu...
Låtinformation

  • Speltid: 03:03
  • Artist: Edin Ådahl
  • Antal spelningar: 2 679
  • Första spelningen: 2012-12-05
  • Genrer: Swedish, Eurosong
  • Album: Min Angel
Sök bland alla våra låtar