Visste du att ...

... Till En Fågel av Sanna Nielsen är den 100+ mest spelade låten på radio och den #99 mest spelade låten inom genren svenskt . Låten har spelats totalt 603 gånger sedan 2012-12-05, tillhör albumet Silvertoner och spelas i snitt med 8 dagars mellanrum.

Spela musikvideon Till En Fågel av Sanna Nielsen

Kolla på videon från Sanna Nielsen med låten Till En Fågel direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Folk, Christmas och Svenskt. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Sanna Nielsen .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Till En Fågel av Sanna Nielsen spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 603 spelningar sedan 2012-12-05 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Till En Fågel av Sanna Nielsen så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Sanna Nielsen

Visa alla låtar av artisten

Sanna Nielsen har 405 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar Till En Fågel av Sanna Nielsen så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på Till En Fågel av Sanna Nielsen. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

Nick Borgen
We Are All The ...
Grymlings
Mitt Bästa För Dig
Jill Johnson
Kärleken Är
Björn Skifs
Härligt, Härlig...
Wilmer X
Vem Får Nu Se A...
Ulf Lundell
Kärleken Förde ...
Låtinformation

  • Speltid: 03:15
  • Artist: Sanna Nielsen
  • Antal spelningar: 603
  • Första spelningen: 2012-12-05
  • Genrer: Folk, Christmas
  • Album: Silvertoner
Sök bland alla våra låtar