Neste Blir Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång av Lena Andersson

Neste Blir Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång av Lena Andersson

Visste du att ...

... Neste Blir Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång av Lena Andersson är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 20 gånger sedan 2017-02-27, tillhör så vitt vi vet inte ett album och spelas i snitt med ungefär 2 månaders mellanrum.

Spela musikvideon Neste Blir Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång av Lena Andersson

Kolla på videon från Lena Andersson med låten Neste Blir Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren N/A. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Lena Andersson .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Neste Blir Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång av Lena Andersson spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 20 spelningar sedan 2017-02-27 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Neste Blir Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång av Lena Andersson så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Lena Andersson

Visa alla låtar av artisten

Lena Andersson har 51 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.

Låtinformation

  • Speltid: 03:20
  • Artist: Lena Andersson
  • Antal spelningar: 20
  • Första spelningen: 2017-02-27
  • Genrer: N/A
  • Album: -
Spela

Sök bland alla våra låtar