Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång av Lena Andersson

Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång av Lena Andersson

Lena Andersson/Musik vi minns

Visste du att ...

... Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång av Lena Andersson är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 119 gånger sedan 2012-12-05, tillhör albumet Lena Andersson/Musik vi minns och spelas i snitt med 27 dagars mellanrum.

Spela musikvideon Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång av Lena Andersson

Kolla på videon från Lena Andersson med låten Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Visor, Swedish och Abba. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Lena Andersson .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång av Lena Andersson spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 119 spelningar sedan 2012-12-05 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång av Lena Andersson så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Lena Andersson

Visa alla låtar av artisten

Lena Andersson har 51 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång av Lena Andersson så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nån Gång av Lena Andersson. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

Grymlings
Mitt Bästa För Dig
Ulf Lundell
Kärleken Förde ...
Peter Lundblad
Ta Mig Till Havet
Peter Lundblad
Ta Mej Till Havet
Finn Kalvik
Livets Lyse Side
Låtinformation

  • Speltid: 03:03
  • Artist: Lena Andersson
  • Antal spelningar: 119
  • Första spelningen: 2012-12-05
  • Genrer: Visor, Swedish
  • Album: Lena Andersson/Musik vi minns
Sök bland alla våra låtar