Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nå'n Gång av Lena Andersson

Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nå'n Gång av Lena Andersson

Visste du att ...

... Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nå'n Gång av Lena Andersson är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 46 gånger sedan 2016-03-12, tillhör så vitt vi vet inte ett album och spelas i snitt med en månads mellanrum.

Spela musikvideon Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nå'n Gång av Lena Andersson

Kolla på videon från Lena Andersson med låten Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nå'n Gång direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Swedish, 70s och Svensk Musik. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Lena Andersson .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nå'n Gång av Lena Andersson spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 46 spelningar sedan 2016-03-12 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Är Det Konstigt Att Man Längtar Bort Nå'n Gång av Lena Andersson så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Lena Andersson

Visa alla låtar av artisten

Lena Andersson har 51 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.

Låtinformation

  • Speltid: 03:20
  • Artist: Lena Andersson
  • Antal spelningar: 46
  • Första spelningen: 2016-03-12
  • Genrer: Swedish, 70s
  • Album: -
Spela

Sök bland alla våra låtar