Visste du att ...

... Jag Är En Vampyr av Markus Krunegård är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 401 gånger sedan 2012-12-05, tillhör albumet Jag är en vampyr och spelas i snitt med 10 dagars mellanrum.

Spela musikvideon Jag Är En Vampyr av Markus Krunegård

Kolla på videon från Markus Krunegård med låten Jag Är En Vampyr direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Swedish, Indie Pop och Indie. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Markus Krunegård .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Jag Är En Vampyr av Markus Krunegård spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 401 spelningar sedan 2012-12-05 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Jag Är En Vampyr av Markus Krunegård så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Markus Krunegård

Visa alla låtar av artisten

Markus Krunegård har 230 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar Jag Är En Vampyr av Markus Krunegård så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på Jag Är En Vampyr av Markus Krunegård. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

Black Jack
Inget Stoppar O...
K'naan
Hurt Me Tomorrow
Jack Johnson
I Got You
Jimmy Cliff
Reggae Night
Sator
I Wanna Go Home
Låtinformation

Sök bland alla våra låtar