En Kväll I Juni av Lasse Berghagen

En Kväll I Juni av Lasse Berghagen

Stockholm I Mitt Hjärta

Visste du att ...

... En Kväll I Juni av Lasse Berghagen är den 100+ mest spelade låten på radio och den #57 mest spelade låten inom genren fav . Låten har spelats totalt 585 gånger sedan 2012-12-05, tillhör albumet Stockholm I Mitt Hjärta och spelas i snitt med 4 dagars mellanrum.

Spela musikvideon En Kväll I Juni av Lasse Berghagen

Kolla på videon från Lasse Berghagen med låten En Kväll I Juni direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Party, Visor och Summer. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Lasse Berghagen .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som En Kväll I Juni av Lasse Berghagen spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 585 spelningar sedan 2012-12-05 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar En Kväll I Juni av Lasse Berghagen så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Lasse Berghagen

Visa alla låtar av artisten

Lasse Berghagen har 137 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar En Kväll I Juni av Lasse Berghagen så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på En Kväll I Juni av Lasse Berghagen. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

Cornelis Vreeswijk
Felicia Adjö
Cornelis Vreeswijk
Telegram För Fu...
Lasse Berghagen
En Kväll I Juni...
Evert Taube
Möte I Monsunen
Mando Diao
Strövtåg I Hemb...
Avicii
Hey Brother
Låtinformation

  • Speltid: 02:50
  • Artist: Lasse Berghagen
  • Antal spelningar: 585
  • Första spelningen: 2012-12-05
  • Genrer: Party, Visor
  • Album: Stockholm I Mitt Hjärta
Sök bland alla våra låtar