Visste du att ...

... Kung För En Dag av Magnus Uggla är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 8 878 gånger sedan 2012-12-05, tillhör albumet Uggla Box och spelas i snitt med ungefär 11 timmars mellanrum.

Spela musikvideon Kung För En Dag av Magnus Uggla

Kolla på videon från Magnus Uggla med låten Kung För En Dag direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Swedish, Svenskt och Party. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Magnus Uggla .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Kung För En Dag av Magnus Uggla spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 8 878 spelningar sedan 2012-12-05 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Kung För En Dag av Magnus Uggla så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Magnus Uggla

Visa alla låtar av artisten

Magnus Uggla har 262 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar Kung För En Dag av Magnus Uggla så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på Kung För En Dag av Magnus Uggla. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

Magnus Uggla
Kung FöR En Dag
Panetoz
Dansa Pausa
Nicki Minaj
Pound The Alarm
The Underdog Pr...
Summer Jam 2003
Låtinformation

  • Speltid: 03:18
  • Artist: Magnus Uggla
  • Antal spelningar: 8 878
  • Första spelningen: 2012-12-05
  • Genrer: Swedish, Svenskt
  • Album: Uggla Box
Sök bland alla våra låtar