Jag Och Min Far av Magnus Uggla

Allt som ni gör kan jag göra så mycket bättre
Jag Och Min Far av Magnus Uggla

Visste du att ...

... Jag Och Min Far av Magnus Uggla är den 100+ mest spelade låten på radio och den #35 mest spelade låten inom genren swedish . Låten har spelats totalt 13 122 gånger sedan 2012-12-05, tillhör albumet Allt som ni gör kan jag göra så mycket bättre och spelas i snitt med ungefär 8 timmars mellanrum.

Spela musikvideon Jag Och Min Far av Magnus Uggla

Kolla på videon från Magnus Uggla med låten Jag Och Min Far direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Swedish, Male Vocalists och Cover. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Magnus Uggla .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Jag Och Min Far av Magnus Uggla spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 13 122 spelningar sedan 2012-12-05 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Jag Och Min Far av Magnus Uggla så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Magnus Uggla

Visa alla låtar av artisten

Magnus Uggla har 262 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar Jag Och Min Far av Magnus Uggla så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på Jag Och Min Far av Magnus Uggla. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

Ansiktet
Äckligt
Kim Cesarion
Undressed
September
Kärlekens Tunga
Oskar Linnros
Från Och Med Du
Medina
Miss Decibel
Låtinformation

  • Speltid: 03:55
  • Artist: Magnus Uggla
  • Antal spelningar: 13 122
  • Första spelningen: 2012-12-05
  • Genrer: Swedish, Male Vocalists
  • Album: Allt som ni gör kan jag göra så mycket bättre
Sök bland alla våra låtar