Visste du att ...

... I Believe I Can Fly av R. Kelly är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 2 583 gånger sedan 2012-12-05, tillhör albumet 50 Great Songs och spelas i snitt med en dags mellanrum.

Spela musikvideon I Believe I Can Fly av R. Kelly

Kolla på videon från R. Kelly med låten I Believe I Can Fly direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Lounge, Pop och 90s. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande R. Kelly .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som I Believe I Can Fly av R. Kelly spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 2 583 spelningar sedan 2012-12-05 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar I Believe I Can Fly av R. Kelly så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av R. Kelly

Visa alla låtar av artisten

R. Kelly har 334 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar I Believe I Can Fly av R. Kelly så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på I Believe I Can Fly av R. Kelly. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

R.Kelly
I Believe I Can...
Jack Johnson
Upside Down
Air
So Light Is Her...
Groove Armada
At The River
Mylo
Sunworshipper
Låtinformation

  • Speltid: 05:20
  • Artist: R. Kelly
  • Antal spelningar: 2 583
  • Första spelningen: 2012-12-05
  • Genrer: Lounge, Pop
  • Album: 50 Great Songs
Sök bland alla våra låtar