Jag Är Det Fulaste Som Finns av Freddie Wadling

Jag Är Det Fulaste Som Finns av Freddie Wadling

Guldkorn

Visste du att ...

... Jag Är Det Fulaste Som Finns av Freddie Wadling är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 490 gånger sedan 2012-12-05, tillhör albumet Guldkorn och spelas i snitt med 8 dagars mellanrum.

Spela musikvideon Jag Är Det Fulaste Som Finns av Freddie Wadling

Kolla på videon från Freddie Wadling med låten Jag Är Det Fulaste Som Finns direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren N/A. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Freddie Wadling .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Jag Är Det Fulaste Som Finns av Freddie Wadling spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 490 spelningar sedan 2012-12-05 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Jag Är Det Fulaste Som Finns av Freddie Wadling så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Freddie Wadling

Visa alla låtar av artisten

Freddie Wadling har 134 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.

Låtinformation

  • Speltid: 03:42
  • Artist: Freddie Wadling
  • Antal spelningar: 490
  • Första spelningen: 2012-12-05
  • Genrer: N/A
  • Album: Guldkorn
Spela

Sök bland alla våra låtar