Det Är Inte Regn Som Faller av Sonja Aldén

Det Är Inte Regn Som Faller av Sonja Aldén

Det är inte regn som faller

Visste du att ...

... Det Är Inte Regn Som Faller av Sonja Aldén är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 463 gånger sedan 2012-12-05, tillhör albumet Det är inte regn som faller och spelas i snitt med 10 dagars mellanrum.

Spela musikvideon Det Är Inte Regn Som Faller av Sonja Aldén

Kolla på videon från Sonja Aldén med låten Det Är Inte Regn Som Faller direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Female Vocalist, Svenskt och Pop. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Sonja Aldén .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Det Är Inte Regn Som Faller av Sonja Aldén spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 463 spelningar sedan 2012-12-05 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Det Är Inte Regn Som Faller av Sonja Aldén så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Sonja Aldén

Visa alla låtar av artisten

Sonja Aldén har 173 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar Det Är Inte Regn Som Faller av Sonja Aldén så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på Det Är Inte Regn Som Faller av Sonja Aldén. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

Shirley Clamp
Min Kärlek
Helen Sjöholm
Du Är Min Man
Sonja Aldén
Här Står Jag
Shirley Clamp
Eviga Längtan
Helen Sjöholm
Koppången
Helen Sjöholm &...
Du Är Min Man
Låtinformation

Sök bland alla våra låtar