Visste du att ...

... För Att Du Finns av Sonja Aldén är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 3 194 gånger sedan 2012-12-05, tillhör albumet Till dig och spelas i snitt med en dags mellanrum.

Spela musikvideon För Att Du Finns av Sonja Aldén

Kolla på videon från Sonja Aldén med låten För Att Du Finns direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Ballad, Preselection och Swedish. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Sonja Aldén .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som För Att Du Finns av Sonja Aldén spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 3 194 spelningar sedan 2012-12-05 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar För Att Du Finns av Sonja Aldén så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Sonja Aldén

Visa alla låtar av artisten

Sonja Aldén har 173 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar För Att Du Finns av Sonja Aldén så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på För Att Du Finns av Sonja Aldén. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

Magnus Carlsson
Live Forever
Sarah Dawn Finer
I Remember Love
Barbados
Se Mig
Andreas Johnson
A Little Bit Of...
Sanna Nielsen
Empty Room
Låtinformation

Sök bland alla våra låtar