Visste du att ...

... Så Klart! av Petter är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 406 gånger sedan 2012-12-05, tillhör albumet Bananrepubliken och spelas i snitt med 9 dagars mellanrum.

Spela musikvideon Så Klart! av Petter

Kolla på videon från Petter med låten Så Klart! direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Hiphop, Swedish Hiphop och Swedish. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Petter .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Så Klart! av Petter spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 406 spelningar sedan 2012-12-05 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Så Klart! av Petter så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Petter

Visa alla låtar av artisten

Petter har 125 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar Så Klart! av Petter så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på Så Klart! av Petter. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

Highwon
Från Hjärtat
Timbuktu
Pendelparanoia
Barbados
Kom Hem
Barbados
Se Mig
Tommy Tee
Takin' Ova
Låtinformation

  • Speltid: 04:08
  • Artist: Petter
  • Antal spelningar: 406
  • Första spelningen: 2012-12-05
  • Genrer: Hiphop, Swedish Hiphop
  • Album: Bananrepubliken
Sök bland alla våra låtar