Visste du att ...

... Ellen Sofie Hovland av Så Var Vel Våren Kommet Likevel är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 1 gånger sedan 2018-02-17, tillhör så vitt vi vet inte ett album och spelas i snitt med nästan 5 års mellanrum.

Spela musikvideon Ellen Sofie Hovland av Så Var Vel Våren Kommet Likevel

Kolla på videon från Så Var Vel Våren Kommet Likevel med låten Ellen Sofie Hovland direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren N/A. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Så Var Vel Våren Kommet Likevel .

Vi hittade tyvärr ingen Youtube-video.

Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 1 senaste kanalerna som Ellen Sofie Hovland av Så Var Vel Våren Kommet Likevel spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 1 spelningar sedan 2018-02-17 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Ellen Sofie Hovland av Så Var Vel Våren Kommet Likevel så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Så Var Vel Våren Kommet Likevel

Visa alla låtar av artisten

Så Var Vel Våren Kommet Likevel har 1 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2018-02-17. Nedan finner du 0 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.

Spelad Kanal
2018-02-17 16:52 NRK P1 Nordland
Vi kunde tyvärr inte hitta några spellistor med låtar lika Ellen Sofie Hovland av Så Var Vel Våren Kommet Likevel
Vi kunde tyvärr inte hitta fler låtar från Så Var Vel Våren Kommet Likevel
Låtinformation

Spela

Sök bland alla våra låtar