Visste du att ...

... Tone Rose Bratland av På Lag Med Dei Gale är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 1 gånger sedan 2018-02-17, tillhör så vitt vi vet inte ett album och spelas i snitt med nästan 6 års mellanrum.

Spela musikvideon Tone Rose Bratland av På Lag Med Dei Gale

Kolla på videon från På Lag Med Dei Gale med låten Tone Rose Bratland direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren N/A. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande På Lag Med Dei Gale .

Vi hittade tyvärr ingen Youtube-video.

Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 1 senaste kanalerna som Tone Rose Bratland av På Lag Med Dei Gale spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 1 spelningar sedan 2018-02-17 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Tone Rose Bratland av På Lag Med Dei Gale så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av På Lag Med Dei Gale

Visa alla låtar av artisten

På Lag Med Dei Gale har 1 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2018-02-17. Nedan finner du 0 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.

Spelad Kanal
2018-02-17 16:07 NRK P1 Østfold
Vi kunde tyvärr inte hitta några spellistor med låtar lika Tone Rose Bratland av På Lag Med Dei Gale
Vi kunde tyvärr inte hitta fler låtar från På Lag Med Dei Gale
Låtinformation

  • Speltid: 04:13
  • Artist: På Lag Med Dei Gale
  • Antal spelningar: 1
  • Första spelningen: 2018-02-17
  • Genrer: N/A
  • Album: -
Spela

Sök bland alla våra låtar