Visste du att ...

... Jag Vill Ju Va Som Du av Leppe Sundevall är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 177 gånger sedan 2012-12-05, tillhör så vitt vi vet inte ett album och spelas i snitt med 18 dagars mellanrum.

Spela musikvideon Jag Vill Ju Va Som Du av Leppe Sundevall

Kolla på videon från Leppe Sundevall med låten Jag Vill Ju Va Som Du direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Soundtrack, Disney och Swedish. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Leppe Sundevall .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Jag Vill Ju Va Som Du av Leppe Sundevall spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 177 spelningar sedan 2012-12-05 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Jag Vill Ju Va Som Du av Leppe Sundevall så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Leppe Sundevall

Visa alla låtar av artisten

Leppe Sundevall har 5 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 4 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar Jag Vill Ju Va Som Du av Leppe Sundevall så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på Jag Vill Ju Va Som Du av Leppe Sundevall. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

Rolf Bengtson
Var Nöjd Med Al...
Rolf Bengtson
Var Nã¶Jd Med A...
Demi Lovato
Let It Go
Elton John
Can You Feel Th...
Cliff Edwards
When You Wish U...
Phil Collins
You'll Be In My...
Låtinformation

Sök bland alla våra låtar